MITÄ TARJOAMME

Täysihoito

Korsirehuruokinta 4-5krt/pv tai vapaa (heinä: esikuivattu tai kuiva) ja kivennäinen (myös muut rehut ovat neuvoteltavissa sopimuskohtaisesti erikseen hinnoiteltuna).

Loimitus, karsinan siivous, ulosvienti ja sisään tuonti.

Puolihoito

Korsirehuruokinta 4-5krt/pv tai vapaa (heinä: esikuivattu tai kuiva) ja kivennäinen (myös muut rehut ovat neuvoteltavissa sopimuskohtaisesti erikseen hinnoiteltuna).

Loimitus, aamulla ulosvienti (erikseen sovittavissa myös sisään tuonti, mutta pääsääntöisesti omistaja hoitaa itse). 


MOLEMPIIN KUULUU LISÄKSI:

Kentän käyttö, tarhaus joko yksin tai laumassa, olkikuivike.

Loimet, satulahuovat jne. on mahdollista pestä tallin pesukoneessa ja loimille löytyy kuivatustila. Lisäksi saamme tarvikkeesi mahtumaan tilavaan satulahuoneeseen sekä isommankin kaapin lämpimään varastohuoneeseen.

Tallin asukkaille hevosen terveysneuvontapalvelut ja hevoshieronnat ovat edullisempia kuin ulkopuolisille.

"KOULUTUSPAIKKA"

Mikäli yhteinen sävel hevosen kanssa on kadonnut, tai jokin asia ei vain oikein suju (esim. lastaaminen, liinan päässä työskentely jne.) voit tuoda hevosesi meille opettelemaan asiat uudestaan.

Ratsastuksessa tulee ongelma ja hevonen ei oikein tahdo toimia, on helpompi ratkoa asioita yhdessä kuin yksin, joskus asiat ovat vaan todella pienestä kiinni.

Meille tullessaan hevonen tutkitaan myös mahdollisten lihasjännittymien ja siitä aiheutuvien kiputilojen vuoksi, varmistaaksemme ettei muutos ole lihaskivuista johtuvaa.

Opettelemme asiat uudelleen kärsivällisyydellä ja pyrimme luomaan hevoselle jännittyneestä tilanteesta uudelleen luotettavan ja rennon tunteen.

Näissä tilanteissa hinta määräytyy ajan ja opetuksen tarpeen keston mukaan, hinta ja oletettu kestoaika kerrotaan heti kun tilanne on kartoitettu yhdessä hevosen omistajan kanssa.

Otamme vastaan myös nuoria hevosia oppimaan perusasioita, niin ajossa kuin ratsain.

Koulutuksen kesto keskimäärin 1 kk  (2 vkoa-1,5kk).


Kenttä

Hiekka/kuitupohja  

Kuvia  tiloistamme